house beautiful: an art lover moves his 'gallery' to a suite spot in the sky - height of wall hung basin

by:KEDIBO     2019-09-06
house beautiful: an art lover moves his \'gallery\' to a suite spot in the sky  -  height of wall hung basin
Last summer, architect Andrew Beckman moved himself and all his art out of steel.
He stands at his Fairfield home and lives in the Songhees apartment, and he is happy to see how fresh his old favorites look in the new setting.
It's the same series, just different galleries.
His suite has two large pieces of glass leading to a wide L-
But there is still enough wall space to hang his collection and it doesn't take much expensive changes to move into his new apartment.
"I used cheap tricks --
Paint and mirrors
Because they can make the most dramatic changes compared to granite and hardwood floors and are relatively cheap.
They give you the most money.
"He installed a full wall mirror in the entrance hall, a mirror in the main suite, visually doubling the space and expanding the view and light.
He created an interesting and subtle effect on several ceilings, painting them on an almost invisible board with white and soft cream.
This elusive pattern can only be seen in a specific light, and its delicate and short shadows surprise many tourists.
The owner added curved track lights to his living and dining area, as well as an eightmetre-
He has four Ikea bookcases in the foyer.
He was going to arrange them in pairs, but it didn't look right, so he put them on both sides and staggered them.
"This corridor is too wide at 4.
5 feet, actually very generous, I hang my four star pieces on the shelf.
"The architect likes how different everything in his new home looks.
"When you live with things for a long time, you can hardly see them, but when you move to a new place, you suddenly appreciate art again.
"My work has looked new here for decades.
They got their second life.
"The front entrance wall shows six later on the 19 th --
The former century Japanese woodcut prints in a separate room.
"Now that they're together, you get a different narrative.
"They were arranged above Swat's chest, an area of the xingdukush area near the Afghan-Pakistani border.
A few years ago, the owner hiked there and had snow up and down the mountain.
When we came to a small village, I saw the box.
Although he admitted that it was "not practical", he appreciated this unusual work of engraving, which was separated for the purpose of traveling.
When he left Karachi, the box was removed.
He still put a piece of paper on the side of it, explaining how to put it back together.
In the same area of Pakistan, he also bought some in the early 20 th century.
The century wooden window frame now hung in his bedroom.
One of Beckerman's biggest redesigns is to take out a breakfast bar from the kitchen to extend --
"I want to add 1 feet more depth to my restaurant "-
Wrap two sides of the kitchen with slim shoulders
Marble high wall in white Carrara, custom made
Made of Stone Age marble.
"I installed the screen curtain wall so that the people on the table wouldn't see the mess I made.
As a natural stone lover, he has also added a contrasting, bold-striped, deposited marble countertop from the Stone Age.
"It's a bit expensive and not as strong as granite, but the cost difference is irrelevant for such a small counter.
"The design screen allows him to add another very convenient lower cabinet.
"The interesting thing about this kitchen and many apartment kitchens is that there is space for glassware, plates, cups, cutlery, pots and bowls of pans?
But there is not much room for food.
"I think the expectation is that you make coffee in the morning and eat out all day.
He put aside the previous restaurant and partially solved the problem.
The room sideboard at the foot of his bed is used for dry goods.
"My food is scattered all over the apartment and sometimes I go crazy looking for something.
"Another minor setback, he notes, is the habit of getting to his front door through the underground parking lot, lobby, elevator and hallway.
"This is a whole new process --
I call it the curse of fobs. ” The 1,530-square-
The Foot apartment is a little smaller than his previous house, so there is no need for mass layoffs to move, but he feels the deepest in the living room.
In his previous home, there were two chairs on both sides of the fireplace, and a large red leather sofa, but here he had to edit to a chair on both sides of a small sofa.
But he likes his new place, especially 325. square-foot balcony.
"This is the wow factor.
"Apart from the bedroom, the floor was original and he added a touch of Maple to the bedroom.
He also installed two characteristic walls on maple plywood to create a golden glow with a clear varnish.
A new smaller fireplace is installed on one of the walls.
The previous one is on the floor, but he prefers to sit on his eyes and choose stone instead of plastic logs.
A few years ago, a round table was suggested by a designer friend.
At the time, Beckerman looked for the perfect round version in the showroom, but the price was too expensive, $6,000 or more.
"One day, in Los Angeles, I walked into a crate and bucket and found this five. foot-
$1,200 in diameter.
His dining chair was knocked.
Three black and three ivory Rolling Office versions of the famous Ames.
In the master suite, he put down a ceiling on the bed and installed LED spotlights because he did not like standing lights or desk lamps.
"Again, it's not super expensive.
Beckerman noted that he was lucky to get his apartment at the right time.
"When the project first went public, other buyers paid nearly million dollars for similar suites, but I bought this in 2011 for nearly half the price, at the bottom of the market . . . . . . Bad luck.
"The apartment has been empty for two years, and after buying it, he rented it for a few years.
Beckerman, who remains an avid collector and art patron, announced a $750,000 gift to the Grand Victoria Museum last year, as well as a $100,000 Challenge Fund.
Recently, an anonymous donor matched the latter and he was pleased.
"Now we have $200,000 in our gallery and I hope we can do that as well and turn the gift into $400,000.
Giovanni La Fauci, owner of Stone Age marble, said Andrew Beckerman's request to build a slender bianco Carrara marble wall in his kitchen was unusual and challenging
"It's totally different for us, it's a unique requirement, it's exciting," La Fauci said . ".
"It's unlikely that people will do this kind of application, but Andrew is an architect with a different perspective.
The wall is 2 cm thick but strong because of its dense material.
Special preparations must be made for La Fauci.
"To stabilize, we had to put the wall on the floor, not on the floor, but sink it into the actual floor for three hours --
Quarter of an inch
The carpenter cut a passage for us.
Then, the owner chose a striato olympimpico countertop, "This is a natural beauty from Italy and has created many layers over the years . . . . . . Not standard material.
Normally, the Wall rises first before the counter is installed, but in this case, the main counter rises first.
"Once the wall is erected, there is no room to go in --
Because it's very high. "La Fauci said.
"This marble is not light.
It's not like plastic.
La Fauci, from Calabria, southern Italy, founded his company here 20 years ago, noting that the Stone Age was the first marble
Manufacturing plant in Victoria
He said that while all the marble will be dyed over time, even if there is a sealing device on it, it is a beautiful part.
"That's why people like Italy.
Marble has its own shine so everything is old but still beautiful.
Custom message
暂无友情链接数据
Chat Online 编辑模式下无法使用
Chat Online inputting...